Discipline

Montage, onderhoud en revisie

Montage

Pavro biedt alle faciliteiten, kennis en mankracht voor de montage van (speciaal) machines, installaties en technische ondersteuning.

Op locatie kunnen wij ook kwalitatief hoog montagewerk voor u uitvoeren.

Revisie en onderhoud

Naast montage kan Pavro uw machines ook reviseren en onderhouden. Ook het jaarlijks keuren van hef-en hijsmiddelen zoals hefbokken, hijsjukken en trappen behoort tot onze activiteiten inclusief het verstrekken van keuringscertificaten en inspectierapporten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Montage, onderhoud en revisie? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op via telefoonnummer 0548 613551, mail naar info@pavro.nl of vul ons contactformulier in.

 

Onderhoud en inspectie treinhefinstallatie

Pavro actueel

Machineframe afgeleverd

Dit machineframe is door ons samengesteld en gelast. Dit machineframe is vervolgens in samengestelde toestand machinaal na bewerkt, daardoor kunnen wij de gevraagde nauwkeurige tolerantie waarborgen.

Lees verder
Elementbokken afgeleverd

Onlangs voor een klant een serie 𝐞𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐛𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 met een werklast van 5000 KG afgeleverd

Lees verder
𝗩𝗲𝗿𝘃𝗮𝗻𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝗳𝘀𝗵𝗮𝗹

Onlangs heeft Slot & Visser Elektrotechnisch Installatiebedrijf de bestaande lichtlijnen in onze werkplaats vervangen voor LED High Bay Armaturen. Het gewenste lichtniveau werd met de vorige lichtlijnen voorzien van gasontladingslampen niet (meer) gehaald. 

Lees verder
Meetgereedschap

Op verzoek van onze klant hebben wij dit 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐞𝐭𝐠𝐞𝐫𝐞𝐞𝐝𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩 ontwikkeld en vervaardigd.

Lees verder